Menu
3-gangenmenu kaart | Bistro 't Koetsiertje

Voorgerechten

  • Krokante champignons in bierbeslag met knoflooksaus
  • Carpaccio Ossenhaas, oude kaas, truffelmayonaise, etc.
  • Twentse Nagelhout, rode ui, appel, honing, walnoot en geitenkaas
  • Franse mosterdsoep met spek en prei of romige bospaddenstoelensoep
  • Zalm & Paling, saus van dille, toast en boter
  • Cocktail van garnalen en rivierkreeftenvlees, appel en cocktailsaus
  • Vitello Tonnato met rode ui, kappertjes en oude kaas
  • Coburger ham & meloen, honing en frisse slasoorten

Hoofdgerechten

  • Gebakken zalm & gepelde gamba's met witte wijn saus
  • Gebakken tongfilet, Italiaanse risotto en witte wijn saus
  • Mixed grill: sparerib, kipfilet en ossenhaas
  • Biefstuk van het kalf, met champignons, ui, spek en pepersaus
  • Ierse ribeye met kruidenboter en roerbakgroenten
  • Duet van varkenshaas & ossenhaas met honingthijmsaus
  • Varkenshaasmedaillons met champignonroomsaus
  • Ossenhaas met keuze uit: pepersaus of kruidenboter (+2,50)

Desserts

  • Crème brûlée met witte chocolade-ijs
  • Dame Blanche met arretjescake
  • Cheescake met yoghurtbosvruchtenijs
  • Appel-spijstaart, boerenroomijs en vanillesaus
  • Salted caramel brownie, banaan-roomijs en chocolademousse
  • Lemon-bastognetaart met sorbet-frambozenijs
  • Koffie / cappuccino / espresso / thee